Pop rock bar eigenaar met Laurie Magnier
Goedendag Mathieu, kun je iets meer over je bar vertellen?

De Pop rockbar speelt helemaal in op de wensen van de klanten. Die willen gezellig met vrienden bij elkaar komen en iets drinken in een bar waar je elkaar kunt horen praten, waar je tapas kunt eten, een potje kunt biljarten of darten. Wat maakt de bar zo speciaal? We hebben 23 biersoorten op de tap (binnenkort 25) waarmee we de meest uitgebreide bierkeuze van de hele Pas-de-Calais hebben! Dat is op zich al een attractie maar we hebben ook nog een kelder met allerlei soorten flavoured rum en whisky. Leuk om te proeven bij een bordje huisbereide hapjes! Onze bar is uniek want we hebben twee terrassen, één aan de straatkant en daarbij ook één van 150 m² aan de achterkant die overdekt en verwarmd kan worden en dus het hele jaar door te gebruiken is. Door het grote beeldscherm kan dit ook een FAN ZONE worden, we zijn al klaar voor de wereldcup 2018! We organiseren ook evenementen zoals concerten, pokertoernooien of BBQ avonden in de zomer. En de klant vindt nog veel andere verrassingen ter plaatse…

 

Wat maakt Calais 's avonds zo aantrekkelijk?

Calais is uniek aan de Opaalkust en heeft het hele jaar door een boeiend nachtleven. Hier liggen de meeste bars en discotheken van de streek die elk een eigen karakter hebben. Je kunt met vrienden op zoveel plaatsen uitgaan. Het aanbod is echt heel groot en de uitgaansmogelijkheden liggen dicht bij elkaar zodat je geen auto nodig hebt.

 

Wat vindt jij leuke plekken om 's avonds uit te gaan?

Van kroeg tot sfeerbar, via de bierbar of rumbar zijn er zoveel mogelijkheden voor toeristen en bewoners. En daarnaast 4 discotheken om de hele nacht door te feesten! Je vindt ze allemaal in deze gids of op internet. Dat is het leuke van Calais « by night ». Er is voor elke leeftijd, voor elke humeur, voor elke wens… en het aanbod is echt groot, afwisselend en voor een heel breed publiek.

 

Wat zijn de toekomstplannen?

Voor de bar hebben we heel wat projecten zoals eens per maand een humoristisch cafe-theater, zondagmiddagen « family game » van oude en nieuwe gemeenschapsspelletjes aan tafel tot virtuele reality-games en ook Gamers wedstrijden (Fifa, Call of duty, pokertoernooien…). We hebben ideeën geoeg!

 
www.poprockbar.fr

Reacties

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.