Zie foto's (2)
lumieres2.jpg

China Light Festival

Cultureel ,  Geluid en licht ,  Volksfeest ,  Show ,  Animaties in Calais

 • Waan je deze donkere maanden in een sprookjesachtig paradijs. De Chinese traditie van lichtfestivals komt naar Calais en strijkt neer in ‘parc Saint-Pierre’. Wandelend tussen meer dan 400 betoverende lichtobjecten van sprookjesfiguren, bloemen, dieren, een 100 meter lange draak en een gigantische tempel waan je je straks in het magische China.  De China Light Calais vindt plaats van 20 oktober 2018 tot 6 januari 2019 in het Saint-Pierre Park, gelegen in het centrum van Calais. Tientallen...
  Waan je deze donkere maanden in een sprookjesachtig paradijs. De Chinese traditie van lichtfestivals komt naar Calais en strijkt neer in ‘parc Saint-Pierre’. Wandelend tussen meer dan 400 betoverende lichtobjecten van sprookjesfiguren, bloemen, dieren, een 100 meter lange draak en een gigantische tempel waan je je straks in het magische China.  De China Light Calais vindt plaats van 20 oktober 2018 tot 6 januari 2019 in het Saint-Pierre Park, gelegen in het centrum van Calais. Tientallen Chinese kunstenaars zullen St. Peter's Park omtoveren in een sprookjesparadijs met heldere projecties en adembenemende shows. Dit is de plek om te bezoeken tijdens de lange avonden.

  Bezoek ons ​​in het St. Pierre Park in 20 Avenue President Wilson, vlak naast het Centraal Station en voor het stadhuis. Het park is gemakkelijk bereikbaar. In de buurt van St. Peter's Park zijn er verschillende parkeerplaatsen. Kom je met de trein aan? Stap uit bij het station Gare de Ville Calais. Vanaf het treinstation is het maximaal 5 minuten lopen naar St. Peter's Park.

  Je kunt voor, tijdens of na je bezoek aan China Light Calais in het park eten. U vindt verschillende restaurants in het park Saint-Pierre.

  We kijken ernaar uit u te verwelkomen in China Light Calais - de meest magische plek in de stad.

  Zorg ervoor dat je een ID bij je hebt, dit kan nodig zijn. Als blijkt dat het juiste ticket niet op de juiste leeftijd is gekocht, kan de toegang tot het evenement worden geweigerd. Er zal in dit geval geen restitutie plaatsvinden. Bij de ingang kun je een nieuw ticket kopen.
 • Tarieven
 • Volwassene
  van 12 € tot 15 €