Cruises vanuit Calais in 2016

De compagnie Croisières de France vertrekt voor het tweede jaar vanuit Calais met cruises naar Noord-Europa. 

Voor het 3e achtereenvolgende jaar, het bedrijf Cruise Frankrijk koos de haven van Calais voor zijn vertrek van cruises naar Noord-Europa met 5 extra data voor 2016!

Vertrekken en aankomsten cruises "Midnight Sun" naar de Noorse fjorden en "Smaken en ontdekkingen" tussen Marseille, de haven en Calais via Porto, Lissabon, Cadiz, worden opnieuw gepland elke zaterdag van 21 Moge 2016 tot en met 10 september, vindt het programma hier.

Gedurende deze periode zal de haven gastheer van het cruiseschip Horizon voor 17 haltes waarin boord en van boord tot 1800 passagiers en bemanningsleden. Deze cruise schip is 208 meter lang en heeft 721 hutten en 10 bruggen.

Het schip zal worden afgemeerd in de Bassin diepwater Henri Ravisse, waarbij een receptie en wachtende beschikbaar zullen zijn. Let op, de cruiseterminal is niet dezelfde plaats als de ferry terminal, maar het is niet ver weg.

Hier zijn enkele informatie verstrekt door Cruise Frankrijk op het gebied van parkeren en pendeldienst tussen de stations en de terminal van Calais "Cruises".

Beveiligde parkeerplaats voor de lange termijn en grote capaciteit zal beschikbaar zijn in de buurt van de pier (70 € per week voor een auto ter plaatse te betalen per cheque of contant prijs) zijn. De "camper" tarief is 140 €. Toegang tot de Cruise Terminal zal worden aangegeven vanaf de hoofdwegen.

Voor degenen die met de trein, zal een pendelbus rijden tussen de stations van Calais en Calais Fréthun City en Cruise Terminal, maar het is raadzaam om te komen tot de Calais Ville station (2016 prijs: 10 € / persoon). Er zal een service aan de gasten / gastvrouwen in elk van de stations.

Gasten die in de stations kunnen tickets pendeldienst boeken van de huidige door het geven van hun naam en cabine nummer (betaling op de boot tijdens de cruise) teams.

Klanten die terugkeren kan de shuttle naar de boot boeken voordat direct uitstappen (aanbevolen) of bij de uitgang van Terminal na overstappen van ons team (in het laatste geval, de betaling door alleen contant geld).

Er zijn ook verschillende taxibedrijven die kunnen voldoen aan de eisen van transfert.Nous adviseren reizigers naar de terminal cruises te voet gaan want het is uit de buurt van het centrum van de stad en er is geen gemakkelijke toegang voor voetgangers. Een Touring Car Service met chauffeur (VTC) is ook beschikbaar te boeken : 00 33 6 0680 02 49

Nieuw in 2016, Shuttle bus vanuit Parijs:

France cruise biedt bus naar de cruise terminal in Calais, vanuit Parijs Gare de Lyon en Gare du Nord (€ 26 enkele reis en € 46 retour).