ranson_01.jpg

Piscine Ranson

Zwemmen in Calais
 • Het zwembad Ranson, gelegen in Calais-Nord, beschikt over een zwembad van 25 meter lang waar zowel particulieren en scholieren van de stad als zwemclubs terecht kunnen. In dit zwembad werden bepaalde scènes gedraaid voor de film “Welcome”.

  Hier wordt eveneens aan babyzwemmen gedaan :
  de activiteit “Bébé Nageur” is bedoeld voor de allerkleinsten van 6 maand tot 5 jaar én voor hun ouders. Het doel van dit initiatief bestaat er niet in uw kind te leren zwemmen, maar wel het een zekere...
  Het zwembad Ranson, gelegen in Calais-Nord, beschikt over een zwembad van 25 meter lang waar zowel particulieren en scholieren van de stad als zwemclubs terecht kunnen. In dit zwembad werden bepaalde scènes gedraaid voor de film “Welcome”.

  Hier wordt eveneens aan babyzwemmen gedaan :
  de activiteit “Bébé Nageur” is bedoeld voor de allerkleinsten van 6 maand tot 5 jaar én voor hun ouders. Het doel van dit initiatief bestaat er niet in uw kind te leren zwemmen, maar wel het een zekere zelfstandigheid in het water te helpen verwerven door het spelenderwijs geleidelijk aan vertrouwd te maken met water. Het is tevens een ideaal moment om er met de hele familie op uit te trekken en andere kinderen en hun ouders te leren kennen.